Lidt om mig

Jeg er født og opvokset i den smukke land Bulgarien og har boet i Danmark i 12 år.

Jeg hedder Minka og mit navn betyder noget meget lille eller en halv måne. Jeg er blevet altid kaldt for Mimi og folk kan nogle gange slet ikke forstå det. Mine venner kalder mig Mimoza, så jeg har vist mange navne :) Jeg kan lige dem alle sammen!

Igennem min barndom har jeg altid været den mindste – ikke så stor, hellere ikke så høj. Men til gengæld altid fuld af energi for mange.

Som 7 årig, startede  jeg at gå til gymnastik og blev rigtig god til det. Senere blev jeg tiltrukket af de bulgarske folke danse. Mine forældre og bedsteforældre har altid dyrket det, så det var ikke noget helt nyt for mig. Da jeg startede var jeg allerede ret god. Jeg elsker musik og dans. Det giver mig styrke, ny energi og glade. Jeg elsker at være kreativ og lige så snart jeg har noget vision i hovedet så skynder jeg mig til at udføre det og gøre det til virkelighed.

Jeg elsker blomster, lyseblå, min dejlige søn, smykker, sko, mine forældre, min søster, mine bedsteforældre, mine venner…

Jeg elsker at bevæge mig, jeg elsker at give, og at give omsorg.

Det er min personlighed, min natur, mit liv !

Jeg valgte at læse for folkeskolelærer og pædagog fordi jeg elsker børn og alt forbundet med dem. Deres uskyld, ærlighed og det at de liver i nuet, her og nu og i dag!

Jeg har valgt at læse videre i ”Kost, ernæring og sundhed” for jeg er meget interesseret i sund madlavning, motion og ændring af livsstil. Motivationen til at man kan gøre en forskel og at det ikke er så svært at gøre det, bare man har viljen. Og det hele startede derfra. Jeg synes at alle har et valg og alle har ansvar for deres egen sundhed. Man er sin egen krops mester og derfor skal man passe godt på den. Jeg vil gerne hjælpe folk at tage en valg og støtte dem i at gå videre på dette svær vej!

Man bør elske sig som man er fra natursiden. At være glad for de små ting omkring os, for det er dem som giver os glade på længere sigt.

Begynd at elske dig selv i dag og lige nu, værdsat det du har omkring dig!

Og hvis du har det svært og synes ikke noget kan lade sig gøre eller mangler ide og skub, så er jeg klar til at hjælpe lige dig!

Lad os gør en forandring sammen !

Kærlige hilsner,

Mimi, Minka, Mimoza…